______

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

7 πολύ σημαντικά ονειρικά σύμβολα που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε!

1. Κουτιά.

Εαν ονειρεύεστε κουτιά σημαίνει ότι αισθάνεστε πως υπάρχει κάτι που σας κρύβουν ή κρύβετε εσείς κάτι... Ένα άδειο κουτί δείχνει πιθανώς μια αίσθηση απογοήτευσης. Αν δείτε πολλά κουτιά σημαίνει πως έχετε πρόβλημα με την επεξεργασία των συναισθημάτων σας και θέλετε να τα κρύψετε.

2. τηλέφωνα.

Μια κλήση στο τηλέφωνο σημαίνει ότι έρχεστε σε επαφή μαζί με ένα μέρος της προσωπικότητάς σας σας. Μπορεί επίσης να σημαίνει αυξημένη διόραση. Αν τελικά δεν απαντήσετε το τηλέφωνο, μπορεί να δείχνει πως επιλέγετε να αγνοήσετε τα παραπάνω μηνύματα.

3. πετώντας.

Το να πετάς στον ύπνο σου είναι ένα σύνηθες όνειρο το οποίο χαρακτηρίζεται ως συνειδητό.. Αυτοί οι τύποι των ονείρων είναι ένα εγερτήριο κάλεσμα από το υποσυνείδητο σας. Μπορεί να σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη ζωή σας και πως προσπαθείτε να τις ξεπεράσετε.

4. Σελήνη.

Ένα όνειρο με το φεγγάρι  υποδεικνύει την κρυφή, αόρατη δημιουργική πλευρά σας που προσπαθεί να βγεί προς τα έξω..

5. Οι δρόμοι.

Οι δρόμοι είναι ένα σύμβολο του ταξιδιού της ζωής.. Αν ονειρεύεσαι έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο ή μονοπάτι, δείχνει πωςμπορεί να αντιμετωπίζετε το ταξίδι αυτό της ζωής ως αρκετά εύκολο και λιγότερο δύσβατο. Αν είναι ένας σκοτεινός δρόμος με ομίχλη και σας είναι δύσκολο να τον διαβείτε,τότε μπορεί να δείχνει τον φόβο σας για το μέλλον..

6. Λουλούδια.

Εαν δείτε ένα λουλούδι που ανθίζει υποδεικνύει πως νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σύντομα! Αν δείτε βλαστούς μπορεί να σημαίνει ότι ορισμένοι από τους σπόρους που έχετε σπείρει πρόκειται να ζωντανέψουν.Αν δείτε νεκρά λουλούδια σημαίνει πως ένα κεφάλαιο της ζωής σας μπορεί να τελειώνει.

7. Νερό.

Το νερό στα όνειρά σας αντανακλά τη φιλοδοξία στη ζωή σας. Εάν βλέπετε όνειρα με θέμα την θάλασσα, ίσως είναι καιρός να αναλάβετε μεγαλύτερα ρίσκα και ευκαιρίες στην ζωή σας. Αν ονειρεύεστε ρηχά ρυάκια και μικρές λίμνες, μπορεί να είναι ένα σημάδι πως είστε μακριά απο τους στόχους σας!
healingeffect.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...