______

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 13χρονος βίασε και έκαψε ζωντανό… 8χρονο!

Μετά από λίγα χρόνια το παιδί πέθανε από καρκίνο του δέρματος

 Έπρεπε να περάσουν 16 ολόκληρα χρόνια για να καταδικαστεί το ανθρωπόμορφο «τέρας» που βίασε και έκαψε ζωντανό ένα 8χρονο παιδί, το οποίο κάποια χρόνια αργότερα πέθανε από καρκίνο δέρματος.
Ο δράστης
 Ο 29χρονος πλέον Ντον Κόλινς καταδικάστηκε τη Δευτέρα στο Τέξας των ΗΠΑ για τη δολοφονία του Ρόμπι Μίντλετον, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να είναι στο δικαστήριο, καθώς μετά από το μαρτύριο 13 ολόκληρων χρόνων, πέθανε σε ηλικία 21 ετών.
 Το θύμα άντεξε 200 χειρουργικές επεμβάσεις και ατελείωτες θεραπείες για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων, χωρίς ωστόσο ουσιαστικά αποτελέσματα. Έχασε τη μάχη με το θάνατο λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του από καρκίνο του δέρματος, που οι γιατροί εκτίμησαν ότι προήλθε από τα αρχικά του τραύματα.
Το θύμα μετά την επίθεση
 Ο εφιάλτης για εκείνον ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των 8 χρόνων, το 1998, την ημέρα μάλιστα των γενεθλίων του. Το παιδί περπατούσε στον δρόμο ανέμελα, όταν ο 13χρονος τότε γείτονάς του, τον άρπαξε, τον περιέλουσε με βενζίνη, τον έδεσε επάνω σε ένα δέντρο και του έβαλε φωτιά για να τον κάψει ζωντανό!
 Από θαύμα εκείνος σώθηκε όμως δεν είπε σε κανέναν τι είχε συμβεί. Κρατούσε την ανατριχιαστική επίθεση που είχε δεχθεί μυστική, μέχρι την ημέρα που πέθανε… Όταν κατάλαβε ότι η κατάσταση του ήταν τόσο σοβαρή που θα οδηγούσε στον θάνατο, τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο έλεγε όλα όσα του είχαν συμβεί.
 Στο βίντεο διάρκειας 17 λεπτών, ανέφερε το όνομα του ατόμου που πίστευε ότι τον βασάνισε την φρικτή εκείνη ημέρα, αποκαλύπτοντας ότι πριν γίνει αυτό το περιστατικό εκείνος δύο εβδομάδες νωρίτερα τον είχε βιάσει! Και για να κρατήσει ο μικρός το στόμα του κλειστό προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό.
Το παιδί πριν την επίθεση
 «Ο Ντον με άρπαξε βίαια από τον ώμο και μου πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν θυμάμαι τίποτε».
Η μητέρα του θύματος
 Ο δράστης κατηγορούνταν μέχρι το 2011 για ένα ποινικό αδίκημα, σε συνδυασμό με άλλο ένα έγκλημα, ωστόσο ο δικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση άλλαξε τις κατηγορίες με απώτερο σκοπό να τον δικάσει ως ενήλικα και όχι ως ανήλικο, εφόσον οι εγκληματικές πράξεις έγιναν κατά την εφηβική του ηλικία. Ο αδίστακτος δράστης καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκισης, ενώ οι γονείς του άτυχου παιδιού πήραν ίσως τη μεγαλύτερη αποζημίωση στην αμερικανική ιστορία, ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν μήνυσαν τον δολοφόνο του παιδιού τους.





star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...