______

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Θέλετε να κάνετε ρεβεγιόν;ΜΑΘΕΤΕ πόσο θα σας κοστίσει στα νυχτερινά μαγαζιά

Οι τιμές που "παίζουν" στις φιάλες


Δεν έχετε χρήματα για να πάτε διακοπές τα Χριστούγεννα και θέλετε να το διασκεδάσετε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί; Η εκπομπή «Μία» έκανε ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει τις τιμές που έχει η φιάλη σε γνωστά νυχτερινά σχήματα!
Αν θέλετε να ακούσετε Αργυρό Μαρτάκη και Χριστίνα Σάλτη θα πρέπει να υπολογίσετε πως μία φιάλη ουίσκι για τέσσερα άτομα κοστίζει 140 ευρώ ενώ το κρασί 70 ευρώ για τα δύο άτομα. Οι τιμές δηλαδή δεν θα αυξηθούν καθόλου τις γιορτινές μέρες.
Όποιος είναι λάτρης του Γιώργου Σαμπάνη αλλά δεν έχει πολλά λεφτά στην τσέπη θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει από κοντά δίνοντας δέκα ευρώ αν θέλει βέβαια να πιει ποτό στην είσοδο. Αν πάλι θέλει τραπέζι θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθύτερα στην τσέπη αφού η μία φιάλη φτάνει τα 130 ευρώ.
Ο ίδιος βέβαια είναι αντίθετος στο να αυξάνεται η τιμή ανάλογα με τη θέση του τραπέζιου: «γιατί να έχει άλλη τιμή το μπροστινό από το μεσαίο ή το πίσω τραπέζι» ανέφερε στην εκπομπή «Μία»
Όποιος είναι fan του Πάνου Κιάμου θα πρέπει να ξέρει πως η τιμή της φιάλης θα παραμείνει στα 150 ευρώ για τα τέσσερα άτομα: «οι τιμές μας δεν είναι ούτε πολύ φθηνές ούτε πολύ χαμηλές. Σεβόμαστε τους πελάτες μας» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.
Όποιος πάλι θέλει να ακούσει Πάολα-Παντελίδη- Μαζωνάκη, θα πρέπει να έχει μαζί του 190 ευρώ που κοστίζει η φιάλη ουίσκι και 100 ευρώ αν θέλει να πιει κρασί.
Σ αυτή τη λογική του να μην αυξάνονται οι τιμές τις ημέρες των γιορτών είναι και ο Γιώργος Τσαλίκης  αφού θεωρεί απαράδεκτο σε ανθρώπους που πάνε όλο το χρόνο και τον ακούνε να τους πει ξαφνικά πως αυξάνεται η τιμή της φιάλης.
Είναι βέβαια και εκείνοι που τις ημέρες εκείνες «τσιμπάνε» λίγο περισσότερο τις τιμές. Ο λόγος για το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα όπου η φιάλη αυξάνεται κατά 10 ευρώ. Δηλαδή 160 ευρώ ουίσκι για τέσσερα άτομα και 80 ευρώ για το κρασί.
Aν είστε του πιο έντεχνου και θέλετε να ακούσετε Ασλανίδου- Ζουγανέλη- Ρέμο θα πρέπει να ξέρετε πως η τιμή αυξάνεται ανάλογα με τη ζώνη.
Στην Α ζώνη η τιμή είναι 35 ευρώ το άτομο, στην Β ζώνη 30 ευρώ ενώ στη Γ ζώνη είναι 25 ευρώ.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...