______

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ: φτιάξε εντυπωσιακά διακοσμητικά από σεμεδάκια της μαμάς!

Μπούχτισες με τα σεμεδάκια της γιαγιάς ή της μαμάς; Το star.gr σε συμβουλεύει να μην τα πετάξεις ούτε να τα κρύψεις στο συρτάρι, αφού μπορείς εύκολα, γρήγορα και φθηνά να τα μετατρέψεις σε εντυπωσιακά διακοσμητικά, που θα ζηλέψουν όλοι!
Πιατέλες, κηροπήγια, πατάκια και φωτιστικά μπορούν να γίνουν τα σεμεδάκια που όλοι τα βλέπουμε στο σπίτι μας και βγάζουμε φλύκταινες. Μέσω του star.gr, ο διακοσμητής Βαγγέλης Μπουλάς αποκαλύπτει πώς να κάνεις τα σεμεδάκια… αξιοζήλευτα διακοσμητικά!


Για να μετατρέψεις το σεμέν σε φωτιστικό θα χρειαστείς ένα μπαλόνι, κόλλα χειροτεχνίας, ένα πινέλο και μία κρεμάστρα. Φούσκωσε το μπαλόνι και κόλλησε πάνω του το σεμέν, απλώνοντας την κόλλα με το πινέλο. Αφού στεγνώσει, σπάσε το μπαλόνι! Στο επάνω μέρος της κατασκευής άφησε μία τρύπα, μέσα από την οποία θα περάσεις την κρεμάστρα και ένα ντουί. ΠΡΟΣΟΧΗ: στο σεμέν – φωτιστικό είναι προτιμότερο να βάλεις λάμπες LED ή τύπου ψείρα!
Την παραπάνω διαδικασία ακολουθείς και για να φτιάξεις κηροπήγια από σεμέν, τα οποία θα διακοσμήσεις με κορδέλες της επιλογής σου στο τελείωμά τους!
Τέλος, για να φτιάξεις μία εντυπωσιακή φρουτιέρα από σεμέν, θα χρειαστείς ένα μπολ, κόλλα χειροτεχνίας και ένα πινέλο. Γύρισε το μπολ ανάποδα και κόλλησε επάνω το σεμέν. Μετά από ένα 24ωρο βγάλε το σεμέν από το μπολ χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι. Το σεμέν θα έχει πάρει την φόρμα που επέλεξες και θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα φρούτα σου!



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...