______

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Sorry Πέτρο αλλά από σήμερα θα την χαίρεται κάποιος άλλος! Δείτε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΜΝΑ της Μπαλατσινού που μας έκανε να την... ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ!!! (PHOTOS)

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει μπει στην καθημερινότητά μας, και αυτός είναι ο λόγος που όσα ρούχα και να φορέσει εμείς θα την σκεπτόμαστε πάντοτε γυμνή !!
Αυτός είναι και ένας λόγος που την οδήγησε στην αγκαλιά του συζύγου της (εκδότη) αφού με την σοβαρότητά της κατάφερνε να κλέβει τα βλέμματα των αντρών..
Θα είναι μάλλον μία από τις φωτογραφήσεις που η Τζένη Μπαλατσινού θα ήθελε να εξαφανίσει από προσώπου γης, και δεν μπορεί λόγω ίντερνετ. Η Τζένη ήταν Σταρ Ελλάς το 1990 και το 1991, σε καλλιστεία του εξωτερικού, κέρδισε τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός.
Επέστρεψε στην Ελλάδα ως ένα από τα περιζήτητα ονόματα στο χώρο του modelling και έγινε η μούσα του Βασίλειου Κωστέτσου. Για ένα φεγγάρι παρουσίαζε δελτίο καιρού αλλά και τηλεοπτική εκπομπή για μόδα.
Το 1996 παντρεύτηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον οποίο απέκτησαν και τρία παιδάκια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.
Ας κάνουμε ένα μικρό flash back σε μερικές «παιδικές» της φωτογραφίες..
tzeni mpalatsinou max 98 10tzeni mpalatsinou max 98 11tzeni mpalatsinou max 98 12tzeni mpalatsinou max 98 3tzeni mpalatsinou max 98 4tzeni mpalatsinou max 98 5tzeni mpalatsinou max 98 6tzeni mpalatsinou max 98 7tzeni mpalatsinou max 98 8tzeni mpalatsinou max 98 9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...