______

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Γιατί σου αρέσουν τα κακά παιδιά;

Πιάνεις πολλές τον εαυτό σου να ανατριχιάζει  στη θέα ενός άντρα, κάτι μεταξύ σε Vin Diesel και του γυμναστή του δίπλα γυμναστηρίου; Γιατί, όμως τις τελευταίες μέρες, σε ελκύουν τα κακά παιδιά;
Αναρωτιέσαι αφού εχείς δει τρεις φορές το Fast and the Furious, γιατί αυτή την έξαψη την έχεις τώρα και όχι ας πούμε χτες;  Μήπως έχεις πυρετό; Τι γίνεται; Αφού εσένα, οι επιλογές κλείνουν πιο πολύ προς το γλυκό και τρυφερό… Τι ανατροπή έγινε πάλι;
Μην τρομάζεις, δεν είναι κάτι που θα σου κρατήσει για πάντα! Απλά είσαι στις μέρες της ωορρηξίας σου… και είσαι λίγο στα πιο…  up σου! Εκτός από αγάπες και λουλούδια θέλεις ένα πιο έντονο, έως σκληρό βλέμμα.
Δεν άλλαξαν τα γούστα σου, ούτε βαρέθηκες τον Κωστάκη σου, που τον αγαπάς τόσο πολύ απλά σκέφτεσαι λίγο πιο πολύ τον Johnny Depp όταν κλείνεις τα μάτια σου πριν κοιμηθείς. Υπάρχει όμως επιστημονική εξήγηση … και εμείς σου την βρήκαμε!

Άνοιξε τα αφτιά σου και άκου καλά!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, μας απέδειξαν μέσω της έρευνας που διεξήγαγαν σε πάνω από 2.000 γυναίκες, ότι κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας μας εμφανίζουμε πιο wild ένστικτα και θέλουμε κάτι πιο hardcore στη ζωή μας . Ενώ μετά όταν οι ορμόνες πέσουν πάλι, ξεχνάμε την κακή μας πλευρά και ξαναγινόμαστε αγαπησιάρες.
Αλλάζουν τα πρότυπα του ώριμου, επιτυχημένου άντρα που θέλουμε για στήριγμα στη ζωή, μέχρι και για πατέρα των παιδιών μας και διαλέγουμε να μπλέκουμε με τα κακά παιδιά που υπό άλλες συνθήκες θα βλέπαμε και θα τρέχαμε… να αποφύγουμε! Η έλξη καλύπτει το συναίσθημα και για όλα αυτά φταίνε οι ορμόνες που κάνουν rave party στον οργανισμό μας, τις επίμαχες μέρες και βγάζουν στην επιφάνεια τον παράξενο εαυτό μας.
Συμβουλή
Για αυτό, μην βιαστείς να αφήσεις τη σχέση σου, όταν δεις το πρώτο καυτό όνειρο και να τρέχεις πίσω από τον επαναστάτη χωρίς αιτία, της γειτονιάς, γιατί μετά όταν οι ορμόνες σου θα κατασταλάξουν, θα τρέχεις πίσω, στον Κωστάκη κλαίγοντας και αυτός προφανώς δε θα σε θέλει πίσω… Και καλά θα κάνει, εδώ που τα λέμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...