______

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Oι επώνυμες… ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ της showbiz! (PHOTOS)

Με μεγάλη άνεση θα μπορούσαν να εκλεγούν δήμαρχοι οι εκπρόσωποι της showbiz, αφού μεταξύ τους μετρούν πολλές κουμπαριές.
Αν νομίζει κανείς ότι μόνο έρωτες γεννιούνται στα τηλεοπτικά πλατό και στις πίστες, είναι γελασμένος. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι celebrities, θέλοντας να επισφραγίσουν τις επιστήθιες φιλίες τους, έγιναν κουμπάροι. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως κάποιοι φαίνεται πως κατέχουν πολύ καλά το ρόλο αυτό, αφού το έχουν τολμήσει για παραπάνω από μία φορά.
Η κουμπάρα της showbiz
Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί δικαίως να χαρακτηρισθεί ως η απόλυτη κουμπάρα της showbiz, μιας που στο ενεργητικό της μετρά πολλές. Όταν ήταν το κορίτσι της Mega Banca, η Ελένη δημιούργησε μια δυνατή φιλία με τον Δημήτρη Κοντολάζο. Θέλοντας να ισχυροποιήσουν αυτό τους το δέσιμο, ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του Καρολίνα της ζήτησαν να βαφτίσει τη δεύτερη κόρη τους, κάτι που εκείνη αποδέχτηκε με ενθουσιασμό. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και η μικρή πήρε το όνομα Σοφία. Στα χρόνια όμως που ακολούθησαν, οι σχέσεις των κουμπάρων χαλάρωσαν, με τον τραγουδιστή να εκφράζει δημόσια το παράπονό του στην παρουσιάστρια.
Μια άλλη φιλία της Ελένης κατέληξε σε κουμπαριά και δεν είναι άλλη από αυτή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Άλλωστε, όπως έχει εκμυστηρευτεί η παρουσιάστρια, η Νατάσα είναι η φίλη που θα πάρει τηλέφωνο για να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Έτσι η τραγουδίστρια με τον τότε σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο, το 2001 πάντρεψαν την Ελένη και τον Γιάννη Λάτσιο στην εκκλησία της Κηφισιάς. Δύο χρόνια αργότερα η κουμπαριά έγινε διπλή, όταν το ζευγάρι Θεοδωρίδου-Φουστάνος βάφτισαν το γιο της παρουσιάστριας Άγγελο.
Και οι κουμπαριές για την Ελένη δεν έχουν τελειωμό. Το 2009, με νονές τηνΤζένη Μπαλατσινού και τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα, η παρουσιάστρια βάφτισε την κόρη της Βαλέρια. Η Ελένη με την Τζένη και το σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο συνδέονται με μια φιλιά χρόνων και μαζί έχουν ζήσει πολύ έντονες στιγμές. Αν και την περίοδο του διαζυγίου της παρουσιάστριας οι κουμπάροι απομακρύνθηκαν, σήμερα, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι σχέσεις τους έχουν αναθερμανθεί.
Η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» δεν θα μπορούσε να μην παντρέψει τον στενό της φίλο Νίκο Κουρκούλη. Ο αοιδός είχε στηρίξει πολύ την Ελένη την περίοδο που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, ενώ κι εκείνη στάθηκε δίπλα του όποτε τη χρειαζόταν. Έτσι, τον Ιούλιο του 2009 ο τραγουδιστής με την Κέλλυ Κελεκίδου επισημοποίησαν τον έρωτά τους κάνοντας πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας, με την Ελένη να ταξιδεύει από τη Μύκονο, προκειμένου να τους παντρέψει μαζί με τον Μάκη Πουνέντη.
Άννα Βίσση:
Ένα μήνα πριν το γάμο τής Ναταλίας Γερμανού με τον Πέτρο Ίμβριο ενημερώθηκε η τραγουδίστρια πως πρόκειται να είναι… η κουμπάρα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο νυχτερινό κέντρο «Αστέρια» που τραγουδούσε η Άννα και μάλιστα ήταν εκείνη που τους είπε πως «αν προχωρήσει η σχέση θα σας παντρέψω εγώ γιατί σε μένα γνωριστήκατε». Ο γάμος έγινε τον Οκτώβριο του 1998, με την Άννα να εμψυχώνει μέχρι και την τελευταία στιγμή την παρουσιάστρια.
Ρούλα Κορομηλά:
Η παρουσιάστρια πάντρεψε τον Απρίλιο του 2010 τον εδώ και πολλά χρόνια φίλο της Νίκο Καρβέλα με την αγαπημένη του Αννίτα Πάνια. Ο ροκ αυτός γάμος έγινε στο «Politia Tennis Club», με δεύτερο κουμπάρο τον Κώστα Δροσόπουλο. Το ζευγάρι με την παρουσιάστρια διαθέτει πολύ στενές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί, ενώ μιλούν σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο.
Νίκος Χατζηνικολάου:
Άρωμα καλοκαιριού είχε ο γάμος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αφού έγινε τον Ιούνιο του 2010 στο εκκλησάκι του Island Άγιο Διονύσιο. Κουμπάρος ήταν ο πολύ καλός φίλος του ζευγαριού Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να χαλαρώσει τον αγχωμένο γαμπρό. Μάλιστα, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε λίγα λεπτά πριν καταφθάσει η νύφη, «είπα στον Λιάγκα αν θέλει να το σκάσει, μπορώ να το οργανώσω και τα τελευταία πέντε λεπτά».
Πέτρος Φιλιππίδης: Αν και προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της διασημότητας το γάμο τους η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης, τελικά δεν τα κατάφεραν. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2011 το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου του Πειραιά, με κουμπάρο τον καλό τους φίλο Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, παρότι ο κουμπάρος δεν συμφωνούσε με τον πολίτικο γάμο, τελικά η Θάλεια τον έπεισε. «Είναι παραπάνω από φίλοι μου, είναι αδέρφια μου», δήλωνε ο περήφανος κουμπάρος.
Γιώργος Μαζωνάκης: Τον Οκτώβριο του 2010 παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τον καλό της Βαγγέλη Μητρογιάννη, ύστερα από 22 χρόνια γνωριμίας και δύο χρόνια σχέσης. Η ανακοίνωση του κουμπάρου για πολλούς ήταν έκπληξη, καθώς δεν ήταν γνωστή η στενή φιλία του Γιώργου Μαζωνάκη με την ηθοποιό. Το ότι ο τραγουδιστής ήταν δίπλα σε πολλές δύσκολες στιγμές του ζευγαριού ήταν αυτό που δημιούργησε την επιθυμία να γίνουν και συγγενείς.
Στέλιος Μάινας: Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αυτοπροτάθηκε ο ηθοποιός να παντρέψει την Μπέσυ Μάλφα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Ενώ αρχικά το ζευγάρι είχε βρει άλλο κουμπάρο, στα γυρίσματα της ταινίας «Βαλκανιζατέρ», ο Στέλιος βάρεσε το χέρι στο τραπέζι λέγοντας «εγώ θα σας παντρέψω». Χωρίς να του χαλάσουν χατίρι, τελικά ήταν εκείνος ο κουμπάρος στο γάμο τους που έγινε το 1997.
Λάκης Λαζόπουλος: Με μεγάλο ενθουσιασμό αποφάσισε ο ηθοποιός να παντρέψει τους πολύ καλούς του φίλους Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, το Σεπτέμβριο του 2009. Μάλιστα, τότε η νύφη πρωτοτύπησε, αφού όχι μόνο πάτησε το πόδι του γαμπρού αλλά και του κουμπάρου.
Ηλίας Ψινάκης:
Ο πιο εντυπωσιακός κουμπάρος όλων των εποχών ήταν ο Ηλίας, όταν πάντρεψε την Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα στη Ναύπακτο τον Ιούνιο του 2007. Ο ανατρεπτικός μάνατζερ κατέφθασε στην εκκλησία με ελικόπτερο, όπου μέχρι να προσγειωθεί έκανε πολλές βόλτες στον αέρα. Μάλιστα σε όλη την διάρκεια της τελετής ψιθύριζε διάφορες χαριτωμενιές στο αυτί του γαμπρού, με αποκορύφωμα όταν αλλάζοντας τα στέφανα δήλωσε «καλέ κοίτα πώς πηγαίνει στον Λύρα ο φιόγκος».
Φοίβος: Ο συνθέτης, εκτός από το επαγγελματικό ξεκίνημα, σφράγισε με κουμπαριά και τη ζωή του Θάνου Πετρέλη με τη γυναίκα του Σοφία. Ο γάμος έγινε τον Ιούνιο του 2007 στον Άγιο Τρύφωνα, με τον κουμπάρο να πειράζει διαρκώς το γαμπρό βλέποντας τη νύφη να καθυστερεί.
Νίνο: Την ίδια μέρα με το θρησκευτικό γάμο του Θάνου Πετρέλη με τη Σοφία το ζευγάρι βάφτισε την πρώτη τους κόρη Αγάπη με νονό τον Νίνο. Ο τραγουδιστής περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία να βαφτίσει τη μικρή, κάτι που το είχε προτείνει ο ίδιος από πολύ νωρίς. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου ο Νίνο δεν σταμάτησε να χαμογελά και να χαϊδεύει στοργικά τη νεοφώτιστη.
Κώστας Καπετανίδης: Όχι μόνο είναι στενοί συνεργάτες και φίλοι επί χρόνια, αλλά και κουμπάροι. Ο σκηνοθέτης βάπτισε το πρώτο παιδί της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, το καλοκαίρι του 2005. Ο νονός αρκετά συχνά επισκέπτεται τη μικρή φροντίζοντας να μην της λείψει τίποτα, καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία.
Παναγιώτης Πετράκης: Μπορεί το κοινό να τους γνώρισε ως ζευγάρι στη σειρά «Μυστικά της Εδέμ», όμως στην πραγματικότητα ο Παναγιώτης και η Αντιγόνη Δρακουλάκη είναι κουμπάροι. Ο ηθοποιός πάντρεψε την όμορφη Κρητικιά με τον καλό της Ιωάννη Χαλικιά μια βροχερή ημέρα το Φεβρουάριο του 2010. Μάλιστα ο κουμπάρος, προκειμένου να μη χαλάσει η διάθεση της νύφης, φρόντιζε να της λέει διαρκώς πως ο βροχερός καιρός είναι γούρι.
Σόφη Πασχάλη: Νονά έγινε η γυμνάστρια, η οποία το Σεπτέμβριο του 2013 βάφτισε την κόρη της Νίνας Λοτσάρη και του Κωνσταντίνου Σκορδάλη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Βούλα. Η φιλία των δύο γυναικών μετρά δέκα χρόνια και το να βαφτίσει τη μικρή ήταν κάτι που είχε συμφωνηθεί από πολύ παλιά. Η περήφανη νονά έδωσε στη μικρή το όνομα Ευαγγέλια-Ερωφίλη και κάθε φορά που την επισκέπτεται είναι φορτωμένη με δώρα.
Γιάννης Μπέζος- Ναταλία Τσαλίκη: Έχουν παντρέψει τους πάντες!
Είναι γνωστή η φιλία που συνδέει εδώ και χρόνια τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αφού όχι μόνο έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές μαζί, αλλά μιλά με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, η φιλία αυτή επισφραγίστηκε με τον Γιάννη να βαφτίζει το γιο του Πέτρου, τον Δημήτρη.
Εκτός από συμπρωταγωνιστές στο «Σπίτι της Έμμας» είναι και κουμπάροι. Ο λόγος για τον ηθοποιό και τη συνάδελφό του Φαίδρα Δρούκα. Η Φαίδρα εκτιμά πολύ τον Γιάννη, καθώς την έχει βοηθήσει πολύ επαγγελματικά. Αλλά και ο ηθοποιός με τη σύζυγό του αποδέχτηκαν με μεγάλη προθυμία την πρόταση της Φαίδρας να βαφτίσουν το γιο της.
Κουμπάροι κατά τύχη έγινε το ζεύγος Μπέζος-Τσαλίκη, οι οποίοι πάντρεψαν στην Πάτμο την Κατερίνα Λέχου με τον Μάνο Στρατάκη τον Ιούλιο του 2013. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, «οι κουμπάροι μας δεν ήξεραν ότι θα μας παντρέψουν. Ήταν τέλεια συγκυρία. Τους βρήκαμε εκεί και δέχτηκαν». Παρότι πιστεύει πως ο κουμπάρος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία στο μυστήριο, η Κατερίνα τρέφει μεγάλη συμπάθεια στον Μπέζο και χάρηκε πολύ γι’ αυτή την κουμπαριά.
Πηγή: Περιοδικό YES! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...