______

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Bloomberg: Οι Γερμανοί βγάζουν στο σφυρί το αεροδρόμιο "Ελευθ. Βενιζέλος"

Την πρόθεσή της να πουλήσει το ποσοστό που διαθέτει σε έξι αεροδρόμια, ανάμεσά τους και το Ελ. Βενιζέλος, επαναφέρει η γερμανική εταιρεία Hochtief, σε συνεργασία με την Deutsche Bank. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg,  η κατασκευαστική εταιρία Hochtief συνεργάζεται από κοινού με την γερμανική τράπεζα Deutsche Bank στο θέμα της πώλησης των αεροδρομίων, όπως ανέφεραν άτομα που βρίσκονται κοντά στη διαδικασία.
Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο, όταν η εταιρεία ζήτησε τη συνδρομή της γερμανικής τράπεζας, ώστε να πουλήσει τα ποσοστά της σε έξι αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων και το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η Hochtief κάλεσε τους υποψήφιους επενδύτες να καταθέσουν προσφορές έως τις 31 Μαρτίου, ενώ ένας πιθανός αγοραστής θα μπορούσε να αποκτήσει μερίδιο, μεταξύ άλλων, στα αεροδρόμια Αμβούργου, Σίδνεϊ, Βουδαπέστης αλλά και της Αθήνας, όπου η εταιρεία διαθέτει πλειοψηφικό ποσοστό.

Σημειώνεται ότι η Hochtief ανέβαλε το 2012 επ΄αόριστον την πώληση των αεροδρομίων εξαιτίας του χαμηλού τιμήματος των προσφορών που είχε λάβει.

πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...